Fijne plekken om te eten en te slapen

My travel bag is letterlijk mijn tas vol kaartjes van leuke hotels, restaurants en andere fijne adressen waar ik ben geweest. Van dat hotel in Italië met uitzicht op zee, van het restaurant in Antwerpen waar je letterlijk in de keuken zit of van dat koffiebarretje in Valencia waar de locals 's morgens beginnen met een cafe cortado.  

Goed restaurant
Ik ga graag naar een stad en houd van een centraal gelegen hotel mét een lekker bed, van de stad verkennen op de fiets en ’s avonds in jurk en hakken naar een goed restaurant, maar dan wel gezellig. Ook struin ik graag door straatjes en ben ik gek op koffie en een goed glas wijn. Easy going dus! Met mijn blog wil ik je vooral inspireren om op reis te gaan en zelf de leuke plekken van de wereld te ontdekken. 

Reisjournalist
Dat doe ik niet alleen voor mijn eigen plezier. Sinds de jaren negentig ben ik actief in de reisbranche; eerst als reisadviseur, later als reisjournalist en maker van boeken over reizen en vrije tijd bij mo'media en nu freelance als blogger en bladenmaker. Zo kom ik vaak op de leukste plekken. Misschien ken je mij nog wel van de kleine reiziger, waar ik vooral schreef voor ouders met kinderen op de basisschool. Maar mijn kinderen zijn groot nu en steeds vaker gaan we weer samen op stap. Voorzichtig beginnen met een stedentripje natuurlijk. 

Voor wie? 
My travel bag is er voor iedereen die zin heeft in een stedentrip of een andere korte vakantie, maar je zal merken dat mijn verhalen passen bij mijn levensfase met kinderen die bijna gaan studeren en misschien wel het huis uit gaan. Dus gaan we weer samen op reis, naar Hamburg waar ik graag kom of wandelen op het eiland Skye, maar net zo goed ga ik met mijn vriendinnen naar Ibiza en omdat ik natuurlijk nog niet zonder de kinderen kan, gaan we ook nog vaak gezamenlijk op vakantie. Op roadtrip rondom Lissabon of fietsen in Kopenhagen. Deze zomer gaan we naar Sri Lanka. Voor elk wat wils dus. Enjoy!

 

 

 

 

 

 

mix & match

ook leuk