Je eigen online boekenplank

Boeken lezen is fijn, maar typisch zoiets waar ik alleen op reis aan toe kom. Het hele jaar door kom ik de leukste boeken tegen, maar ja, tegen de tijd dat ik mijn koffer ga pakken ben ik die natuurlijk allang weer vergeten. Verleden tijd! Tegenwoordig heb ik mijn online boekenplankje op www.shlfie.nl en daar zet ik alle verzamelde en gewenste boeken op.

Bookmarken
Je kunt negen boeken per plankje kwijt. Is dat te weinig, dan maak je gewoon een volgende aan. Je kunt ze ook een thema geven, bijvoorbeeld Spanje, omdat je daar deze zomer naar toe gaat; Verjaardag, omdat je die wel als cadeautje ziet zitten of Toppers, omdat je je favorieten graag bij elkaar zet. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Natuurlijk kun je de planken voor jezelf houden, maar nog leuker is om ze te delen op Shlfie. Dan hebben anderen er ook wat aan. Zelf kun je ook grasduinen in andere boekenplanken en de boeken die je leuk vindt bookmarken. Je begrijpt, ik vergeet geen boek meer!

Bestellen
Heel handig kun je via je boekenplankje meteen bestellen bij bol.com. Dus als ik mijn koffer ga pakken, bekijk ik mijn Shlfie, bestel wat ik mee wil nemen en hup de volgende dag liggen ze al in de koffer. Fijn toch? 
www.shlfie.nl  

 

 

 

mix & match

ook leuk