Townhouse mixt gezelligheid met design

Het Townhouse Hotel in Maastricht is authentieke gastvrijheid en Limburgse gezelligheid in een modern jasje. Dat staat op de site van het hotel en klopt helemaal. Bij binnenkomst voel je je meteen thuis. De mensen aan de receptie zijn alert en wensen je hartelijk welkom en voor alle gasten is er een vers kopje huisgemaakte soep. Lekker na een verre reis.

De benedenverdieping van het design hotel is als een huiskamer met een keuken, fijne banken en een lange leestafel. De drankjes kun je zelf pakken en op je kamernummer bijschrijven. Overal liggen spelletjes en kranten, ‘s ochtends wordt hier het uitgebreide ontbijtbuffet geserveerd met streek- en biologische producten. Een goed begin van de dag. Ook kun je hier een High Tea of Limburgse proeverij reserveren.

Toplocatie
De ligging van het hotel is top. Kom je met de trein, dan is het twee minuten lopen. Voor de auto kun je vooraf een parkeerplaats reserveren in de eigen, nabijgelegen garage. Het hotel ligt aan het begin van Wijck, een gezellig wijkje dat de laatste jaren flink is opgeknapt en nu een verzameling is van locale winkels, restaurants en barretjes. Via Wijck loop je richting de brug over de Maas die je naar het centrum van Maastricht brengt.

Leuk om te weten: het Townhouse Hotel is winnaar van de Immens MVO Award 2014.

www.townhousehotels.nl

 

 

 

mix & match

ook leuk

  1. Tussen de asperges 
    www.cour8.nl

  2. Super centraal 
    www.kaboomhotel.nl

  3. Midden in Geuldal
    www.hoevedeplei.nl