Sfeervol boutique hotel vlakbij 't Zuid

Middenin het historische centrum van Antwerpen ligt Hotel ’t Sandt. Ooit een patriciërswoning uit de 17e eeuw, nu een fijn hotel met 29 kamers en een parkeergarage voor de auto. En dat komt goed uit, want de auto heb je in Antwerpen helemaal niet nodig.

Kloosterstraat
De ligging van het hotel is top. Na het ontbijt ga je linksaf, steekt het plein over naar de leuke winkelstraten Kloosterstraat en Riemstraat en wandelt zo naar ‘t Zuid, een buurt die heel erg is opgeknapt en nu de leukste winkels en restaurants heeft. Veel vintage en woonwinkels, maar ook kleding, zoals bij F.R.E.D. Leuk aan deze buurt is dat de meeste winkels hier ook op zondag open zijn. Via de Nationalestraat wandel je weer terug richting het centrum en via de Grote Markt ben je dan weer in ‘t Sandt. Het hotel ligt ook nog eens heel dicht bij een van mijn favoriete restaurants in Antwerpen, Invincible.

Penthouse
Het hotel is sfeervol, het ontbijt is goed en de mensen zijn vriendelijk. De 29 kamers hebben allemaal een eigen thema met bijpassende naam, zoals the Savoy of the Salt Lake Safari suite. Heb je meer ruimte nodig kies dan voor The Cathedral Suite of het Penthouse. De kamers doen nog het meest denken aan die in een Engels hotel. Als het weer goed is kun je buiten zitten op het terras van de Italiaanse binnentuin. Via de binnentuin kom je ook in de parkeergarage. Al met al een fijn en goed gelegen boutique hotel voor een city break in Antwerpen.  
www.hotel-sandt.be