samenwerken

Content en concepten
Reizen doe ik al mijn hele leven en vooral heel graag. Ik deel mijn favoriete adressen op my travel bag, maar daarnaast ben ik ook al jaren actief als professioneel reisjournalist en blogger, tekstschrijver, redactiemanager, maker van boeken en magazines over reizen en vrije tijd, eindredacteur, communicatie-adviseur en bedenker van concepten. 

Freelance 
Op dit moment werk ik als freelance bladmanager bij Sunny Cars, blog ik voor Vakantieboulevard.nl, maak ik een brochure voor het Leontienhuis en doe ik de eindredactie van het online magazine voor pr-bureau Coopr. Ook organiseer ik samen met SchaalX masterclasses over Personal Branding en het verbeteren van je kansen op de arbeidsmarkt als je hoogopgeleid en 45-plus bent. 

Klanten en werkgevers
Bedrijven waar ik eerder voor werkte: Reisvakmagazine DIT, Carp, ExpatPlus, mo'media, Dominicus reisgidsen, Praxis, De Hypotheker, Natuurmonumenten, KPN, TUI en CheapTickets. 

Wil je adverteren, een kortingsactie promoten of een gezamenlijke actie met my travel bag organiseren? Neem dan contact op met lisette@mytravelbag.nl en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Heb je interesse in redactionele content of behoefte aan een concept op het gebied van reizen en vrije tijd ook dan ben je aan het goede adres.