welkom op my travel bag

Alweer een blog over reizen en vrije tijd? Ja! Maar met een beetje geluk voegt deze toch nog wat toe aan alle blogs die er al zijn. Waarom? Ben ik dan zo bijzonder? Nee, in het geheel niet. Eerder doodnormaal. Je ziet mij echt niet met een rugzak door de Himalaya trekken en alle hipster hotspots laat ik ook graag aan me voorbijgaan. 

Fijne adressen
Wat dan wel? My travel bag is letterlijk mijn grote tas met reiservaringen, waarin ik alle kaartjes van fijne hotels, restaurants, koffietentjes en andere goeie adressen bewaar. Alleen de kaartjes van de adressen waar ik vaker naar toe wil, gaan mee naar huis. Van dat hotel in Italië met uitzicht op zee, van het restaurant in Antwerpen waar je letterlijk in de keuken zit of van dat koffiebarretje in Valencia waar elke ochtend dezelfde mensen hun café cortado bestellen. En Rotterdam, want dat is nu eenmaal mijn thuisbasis. 

Easy going en comfortabel
Ik houd van stedenreizen en dan graag een beetje comfortabel. Dat betekent een fijn en centraal gelegen hotel mét een lekker bed, de stad verkennen op de fiets en ’s avonds met een jurk aan naar een goed restaurant, maar dan wel gezellig en kleinschalig. Verder houd ik van eilanden, groot en klein, vermaak ik me prima op het strand, struin ik graag door leuke straatjes en ben ik gek op koffie of een goed glas wijn. Easy going dus! 

Voor wie?
My travel bag is er voor iedereen die zin heeft in een stedentrip of een andere korte vakantie, maar je zal merken dat mijn verhalen passen bij mijn levensfase met kinderen die bijna gaan studeren en misschien wel het huis uit gaan. Dus gaan we weer samen op reis, naar Hamburg waar ik graag kom of wandelen op het eiland Skye, maar net zo goed ga ik met mijn vriendinnen naar Ibiza en omdat ik natuurlijk nog niet zonder de kinderen kan, gaan we dit jaar op roadtrip van Lissabon naar Porto en fietsen in Kopenhagen. Voor elk wat wils dus. Enjoy!