over de makers

My travel bag is een easy going reisblog voor iedereen die zin heeft in een stedentrip of andere korte vakantie. Hier géén tips van locals, géén hotspots die in alle bladen staan, maar gewoon mijn adressen met als enige criterium: ik vind het er leuk en ik denk dat jij het er ook leuk zal vinden.

inspiratie
Op driejarige leeftijd, en dat is echt lang geleden, zat ik al in het vliegtuig naar Mallorca. Sinds die tijd ben ik blijven reizen. Als kind kwam ik vaak in Spanje, mocht ik met mijn ouders mee naar Hong Kong op zakenreis of vloog ik zelf naar een vriendinnetje in New York. Twee toeristische opleidingen verder ging ik op een reisbureau werken, werd ik reisjournalist en maker van boeken over reizen, koken en vrije tijd.

nu
Nog steeds stap ik graag in een vliegtuig op weg naar weer een nieuwe bestemming. De afgelopen jaren gingen we vooral met de kinderen op reis, maar nu ze groot genoeg zijn om alleen thuis te blijven, gaan we vaker een weekendje samen weg. En dan doe je ineens weer heel andere dingen en heb je weer tijd om uren in je favoriete restaurant te tafelen, te slenteren door een museum of een flinke stadswandeling te maken. 

missie 
Waarom al die kaartjes van die leuke adressen in mijn tas laten zitten? Op my travel bag deel ik mijn favorieten. Vooral van leuke plekken om te slapen en te eten, omdat dat vaak het lastigste onderdeel van de reis is.

content op maat 
My travel bag is een concept van Lisette Dirks Concept & Content. Geïnteresseerd in redactionele content en concepten op maat? Meer informatie vind je onder samenwerken.