Kek in Delft is koffie en shoppen in één

De Voldersgracht is zo’n leuk, klein Delfts grachtje met allemaal bijzondere en eigen winkeltjes. Halverwege zit Kek, Coffee & Crafts. Een winkel en koffiebar in één en de naam zegt niets teveel. Het is hier zeker kek.

Bij binnenkomst is het meteen kiezen. Eerst aan de door de barista’s vers gezette koffie? Of zijn de vele, leuke hebbedingen die voorin de winkel liggen uitgestald te aantrekkelijk om meteen door te lopen? Van hip inpakpapier, houten ansichtkaarten, mooie tassen tot vele hippe woonaccessoires en unieke handgemaakte producten. Maar eigenlijk is alles wat je in de winkel en in de rest van Kek tegenkomt te koop. Het assortiment verandert regelmatig.

 

 

American pancakes
Niet onbelangrijk, de koffie is goed. Ook kun je er heerlijke taarten en broodjes eten, lunchen en van zelfgemaakte sapjes en andere lekkernijen genieten. Op zaterdag en zondag is er tot 13 uur ontbijt. American pancakes, Franse croissants of gezonde granola. Als dat geen goed begin van het weekend is! Je kunt aan een van de tafels gaan zitten of achterin de loungehoek. 

www.kekdelft.nl

 

 

 

 

 

mix & match

ook leuk

  1. Varen door de grachten
    www.rondvaartdelft.nl

  2. Naar de oude en de nieuwe kerk
    www.oudeennieuwekerkdelft.nl

  3. Even shoppen: leuke tassen en sjaals
    www.definaltouch.nl